Ne-am înființat in anul 2014 si avem o echipă formată din profesioniști cu înalta pregatire profesională: experti contabili, consultanti fiscali, specialiști in resurse umane, contabili cu experiență in gestionarea situațiilor complexe care apar in existenta unei entitati.

Societatea are ca obiect principal de activitate „Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal” – cod CAEN: 6920.

Societatea este membră C.E.C.C.A.R. încă de la înfiinţare.

Principalul nostru obiectiv este prestarea de servicii de calitate în domeniul financiar – contabil către clienţii din portofoliu, bazându-ne în special pe experienţa în domeniu acumulată de către fondatorii societății în cei peste 15 ani de activitate precum si pe modul nostru de intelegere a lucrurilor oricat de complicate ar fi acestea.

Societatea îşi desfășoară activitatea la punctul de lucru situat in B-dul Timisoara Nr. 100, Bucuresti si la sediul din Mogosoaia, Judetul ILFOV.

Pentru proiectele care necesita deplasare la sediul clientilor, avem personal calificat care se poate deplasa la sediul clientilor in vederea soluționării aspectelor prezentate.

Interacțiunea dintre noi si client este prioritară.


Accounting Concept